Neće putovati van granica BiH

Željezničar starta 15. januara, dogovorene tri prijateljske utakmice

Admin Čaušević

Trener FK Željezničar Amar Osim će prozivku obaviti 15. janaura te će tada Plavi i zvanično početi pripreme za proljetni dio sezone. 

Željezničar tokom priprema neće putovati van granica Bosne i Hercegovine, a glavni dio će biti obavljen u Međugorju.

"Ekipa Željezničara će pripreme za naredni dio sezone početi 15. januara, a glavni dio priprema obavit će u Sportskom centru Circle u Međugorju.

Početak priprema za proljetni dio sezone zakazan je za 15. januar kada će stručni štab obaviti prozivku fudbalera, te potom obaviti i prvi trening u 2021. godini. Ljekarski pregledi su na rasporedu 18. januara.

Planirana su dva dijela priprema u Međugorju po deset dana, prvi dio od 22. januara do 2. februara, te drugi dio od 5. do 15. februara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su do sada dogovorili tri pripremne utakmice, 2. feburara protiv Veleža, 6. februara protiv Zrinjskog i 20. februara protiv Širokog Brijega na Grbavici. U narednom periodu će se potvrditi odigravanje još nekoliko susreta", saopšteno je sa Grbavice.

Proljetni dio sezone nastavlja se 27. februara, a u okviru 20. kola m:tel Premijer lige BiH Željezničar dočekuje Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.