Šabanadžović na Grbavici? Riješena prva prepreka na piramidi dozvola, ali još je sve u zraku

Vijesti iz Grčke

Šabanadžović na Grbavici? Riješena prva prepreka na piramidi dozvola, ali još je sve u zraku

A. Čaušević

Povratnik na klupu AEK-a Manolo Jimenez nema ništa protiv da se Anel Šabanadžović vrati u Željezničar i to na posudbu. 

Jimenez se prije nekoliko dana vratio na klupu AEK-a, a bio je trener ovog kluba kada je i Šabanadžović potpisao za grčki tim u januaru 2019. godine.

Kako je bivši omladinski bh. reprezentativac ostatak sezone 2018/19 proveo u redovima Plavih, a Jimenez otišao u maju 2019. godine nisu imali priliku da rade zajedno.

Pojedini grčki mediji pišu da je španski stručnjak dao dozvolu da bh. veznjak stigne u Željezničar na šestomjesečnu posudbu.

Tako je prva prepreka na piramidi dozvola za transfer dobila zeleno svjetlo, a sada slijedi onaj teži i mnogo zahtjevniji dio posla zbog čega je sve još uvijek na dugom štapu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Neophodno je da klubovi pronađu dogovor, a svakako će značajnu ulogu u svemu imati i zastupnici 22-godišnjeg Šabanadžovića.

Inače, prema informacijama iz Grčke Šabanadžović će gotovo pa sigurno negdje na posudbu, a u igri su osim Željezničara klubovi iz Turske, Poljske i još nekih zemalja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1593509319
Sabanadzovic nemoze igrati u 1 fed ligi
8 2
SonPen1946
Svaka cast upravi hnk želješčara, moze jedna titula za ovaj uspjeh ??
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi