Tu je i jedno iznenađenje

Neymar otkrio imena trojice igrača zbog kojih uživa gledajući ih kako igraju fudbal

Endin Čaušević

Prvi dio sezone u Francuskoj je završen, a igrači timova iz Ligue 1 već se neko vrijeme nalaze na odmoru.

Neymar je zimsku pauzu iskoristio kako bi otputovao za Brazil kako bi napunio baterije pred nastavak sezone.

Brazilac je dao i intervju za zvaničnu stranicu FIFA-e, a jedno od pitanja bilo je da izabere trojicu igrača koje uživa gledati kako igraju fudbal.

Neymar je svojim odgovorom uspio iznenaditi javnost jer je tu stavio i legendarnog Robinha kojem se nekad predviđala velika karijera, ali mnogi smatraju da nije baš u potpunosti iskoristio svoj talent.

"Igrači koje uživam gledati? Ronaldinho, Robinho i Lionel Messi. Igrati zajedno s Leom je bilo nevjerovatno iskustvo i postali smo jako dobri prijatelji. Od onih koje sam vidio kako igraju Messi je najbolji ikad", rekao je Neymar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.