Perez konačno nazvao Ramosa, pa ostao bez riječi: "Rekli su mi da prave tim sa mnom i Messijem"

Iskusni defanzivac napušta Kraljeve?

Perez konačno nazvao Ramosa, pa ostao bez riječi: "Rekli su mi da prave tim sa mnom i Messijem"

E. Čaušević

Sergio Ramos je prethodnih dana u centru pažnje španske javnosti jer se sve više govori o njegovom odlasku iz Real Madrida.

Ramos je u kraljevski klub stigao iz Seville na jeto 2005. godine i već 15 godina je standardni član prvog tima. Ovaj 34-godišnji defanzivac igra odlično prethodnih sezona i zbog toga su mnogi iznenađeni kako mu Real Madrid ranije nije ponudio novi ugovor.

Naime, Ramos ima ugovor s Realom do kraja ove sezone, a već mjesecima se priča o tome kako kraljevski klub uopšte nije ni otvorio pregovore s iskusnim kapitenom oko nastavka saradnje.

Ramos je razočaran ponašanjem Florentina Pereza koji nije pokazao dovoljno poštovanje prema njemu, te on sada ima pravo da pregovara s drugim klubovima jer mu na ljeto ističe ugovor s Realom.

Španski mediji danas su objavili da je Perez jučer kontaktirao Ramosa nakon mnogih natpisa u medijima i da mu je ponudio novi ugovor. No, na njegovo iznenađenje Španac ga je odbio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ponuda koju ste mi poslali neću prihvatiti. Iz PSG-a su mi rekli da će napraviti ekipu u kojoj ćemo biti ja i Messi", navodno je Ramos rekao Perezu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Dva najveca neprijatelja na terenu, sad da igraju u jednom timu.Legende svojih klubova za sada, na kraju ce da se poseru i odu.Mada ce mnogi reci klub ih ne cijeni koliko su zasluzili. Para vrti, gdje burgija nece. Ako se i ovo desi, da li ce konacno titula lige prvaka u Pariz ??
3 8
ryan.giggs
Čekaj, zar nije Neymar otišao da upravo ne bude u sjeni Messija? Hmmm...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi