Foto - EPA

Zbog slučajeva Covid-19 u timu

Problemi pred veliki derbi: Juventus odgodio put u Milano

Midhat Šljivak

Torinski Juventus muku muči sa koronavirusom.

Italijanski šampion je u posljednjih nekoliko dana dobio dva slučaja zaraze u svojim redovima, a pozitivni su Alex Sandro i Juan Cuadrado.

Temperaturu je jučer imao i Paulo Dybala. U klubu vlada zabrinutost da se virus proširio i zbog toga je torinski klub odlučio da odloži večerašnji put u Milano

Kompletna ekipa i stručni štab večeras su ponovo testirani. Rezultati će stići sutra ujutro, a bude li dodatnih pozitivnih slučajeva, derbi meč će se naći pod upitnikom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Derbi je zakazan za sutra na San Siru od 20:45 sati. Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a kao blagi favorit u ovom meču je Juventus.

Opkladu možete OSTAVITI OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti