Odlično pripremljen

Snijeg okovao veći dio Španije: Jednom stadionu ne može ništa!

Admin Čaušević

Obilne sniježne padavine pogodile su centralne i sjeverne dijelove Španije što je prouzrokovalo mnoge probleme, prije svega u prometu. 

Nepovoljni vremenski uslovi će se odraziti i na sportska takmičenja, prije svega fudbalska pa je tako jedan susret već odgođen.

Fudbal se danas neće igrati na Wanda Metropolitanu. Igrali Athletica nisu mogli doputovati u Madrid pa je meč s Atleticom odgođen.

Kako sada stvari stoje igrat će se u Pamploni gdje će Osasuna večeras dočekati Real Madrid.

Iako snijeg pada oko 40-ak radnika pobrinulo se da teren stadiona El Sadar nalazi praktično u savršenom stanju obzirom na vremenske uslove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, ekspedicija Reala je u Pamplonu stigla uz dosta poteškoća. Kasnili su nekoliko sati, ali su se na kraju uspjeli smjestiti u hotle odakle čekaju daljne upute.

La Liga je saopštila objema ekipa da će meč planiran za 21 sat igrati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.