Igrači Reala "zaglavili" u avionu: Pilot objavio video snježne oluje koja je pogodila Madrid

Više od tri sata čekali u avionu

Igrači Reala "zaglavili" u avionu: Pilot objavio video snježne oluje koja je pogodila Madrid

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida jučer su duže od tri sata bili u avionu na aerodromu u Madridu zbog snježne oluje.

Kraljevski klub je zbog vremenski neprilika odlučio ranije otputovati u Pamplonu gdje danas igraju protiv Osasune, ali nisu uspjeli da izbjegnu snježnu oluju koja je sinoć zahvatila glavni grad Španije.

Fudbaleri Reala su se ukrcali u avion koji je trebao da poleti za Pamplonu, ali onda su počeli problemi. Pilot je poručio da je po takvim uslovima jednostavno nemoguće da krenu, te je odgodio let.

No, igrači Reala nisu ni slutili da će u avionu provesti duže od tri sata na Barajas aerodromu. Tek nakon skoro četiri sata situacija se smirila, te je avion uspio da poleti, a igrači Reala su u noćnim satima stigli u Pamplonu.

Na Twitteru je objavljeno i nekoliko videa koji pokazuju kakva oluja je zahvatila jučer Madrid. Govorilo se i o odgodi današnje utakmice, ali na svu sreću od toga neće biti ništa.

[twitter]https://twitter.com/blancoslive/status/1347657947267162118[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/MadridXtra/status/1347638263889199106[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dtox
Mogu misliti kako im je bilo tesko, 3 sata cekali.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi