Igrači Real Madrida sinoć su bili bijesni zbog odluke La Lige

Morali putovati za Pamplonu

Igrači Real Madrida sinoć su bili bijesni zbog odluke La Lige

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras u Pamploni igraju protiv Osasune utakmicu 18. kola La Lige.

Igrači kraljevskog kluba sinoć su otputovali u Pamplonu, ali nije sve išlo po planu. Zbog snježne oluje koja je pogodila Madrid igrači Reala su u avionu proveli skoro četiri sata jer pilot nije imao uslove da poleti s madridskog aerodroma.

Bilo je čak govora da će se utakmica odgoditi, ali potom je nakon skoro četiri sata stigla informacija da avion može da poleti i da ekipa pored svega putuje u Pamplonu.

Oni su na odredište stigli u noćnim satima, ali nezadovoljstvo igrača bilo je zaista veliko. Mnogi od njih ne mogu da vjeruju da je avion uopšte poletio, te su svi vjerovali da će meč biti odgođen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrači Reala su bijesni na čelnike La Lige koji čini se na silu žele da se utakmica odigra. No, odigravanje meča i dalje je upitno jer situacija sa snijegom nije baš sjajna ni u Pamploni, a sve će biti poznato nekoliko sati pred meč.

Također, igrači Real Madrida neće odmah večeras put Madrida i ostat će još jednu noć u Pamploni zbog sigurnosnih razloga, te će sutra put glavnog grada ukoliko se situacija popravi što se tiče vremenskih neprilika.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi