Bez obzira što je legenda kluba

Lampard svjestan da bi mogao ostati bez posla

Edmir Škorić

Menadžer Chelseaja Frank Lampard svjestan je da bi mogao ostati bez posla.

Chelsea je u lošoj formi, a zbog serije loših rezultata Lampard strahuje za svoj ostanak na klupi i svjestan je da je to moguće da se desi.

"Kada sam došao u Chelsea, to je podiglo moju karijeru. Možda ne bi bilo tako da sam otišao negdje drugo, ko zna šta bi bilo sa mojom karijerom. Srećom, došao sam u klub koji je imao vlasnika koji je promijenio naličje kluba i moj život. To ne bi trebalo da mi da ikakvu prednost u poslu koji sam započeo prošle godine, mada mislim da je četvrto mjesto bilo pozitivni s obzirom na okolnosti. Sada moramo bolje", kaže Lampard, pa dodaje:

"Pre mjesec dana sve je bilo ružičasto, a mjesec kasnije, sve izgleda negativno. Osjećam da imam podršku kluba, dobio sam je kada sam se vratio da ovde budem menadžer. Tu podrškui sam 13 godina osjećao i kao igrač. Napustio sam klub jer su oni željeli da idu u drugom smjeru. Znam šta je nogomet, razumijem zahtjeve i očekivanja. Nemam pravo da budem van tih pravila".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.