Foto - EPA

Daily Mirror tvrdi

Wijnaldum odbio i posljednju ponudu Liverpoola, karijeru nastavlja u Barceloni

Midhat Šljivak

Georginio Wijnaldum odbio je posljednju ponudu Liverpoola za nastavak saradnje i on će se narednog ljeta pridružiti Barceloni.

Nizozemski veznjak je u prethodnih mjeseci pregovaro sa Redsima oko nastavka saradnje. Međutim, do dogovora nije došlo i on će kao slobodan igrač napustiti Anfield narednog ljeta.

Daily Mirror tvrdi da je Wijnaldum već odlučio da se pridruži Barceloni. Katalonski tim ga već mjesecima želi dovesti i sada će to uspjeti i to bez ijednog eura naknade.

Wijnaldum će tako nakon pet godina napustiti Liverpool. U klub je stigao 2016. godine iz Newcastlea, te je nastupio u 211 utakmica, a postigao je 21 pogodak.

Ranije je u karijeri igrao za nizozemske velikane Feyenoord i PSV.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.