Koeman imao zanimljiv nastup: Čujem da sam nesretan i zabrinut...
Foto - EPA

Trener Barcelone

Koeman imao zanimljiv nastup: Čujem da sam nesretan i zabrinut...

M. Šljivak

Eric Garcia neće pojačati Barcelonu u januarskom prelaznom roku.

Privremeni predsjednik Carles Tuqeuets obavio sastanak sa trojicom predsjedničkih kandidata i raspravljalo se o transferu Garcije, te je odlučeno da se transfer odloži za ljeto i tako izbjegne plaćanje odštete Manchester Cityju.

Španski mediji su odmah objavili kako je to razočaralo Ronalda Koemana, a on je danas govorio o Garciju.

"Nismo potpisali Garciju ovog mjeseca? Čuo sam da sem nesretan, zabrinut", rekao je Koeman i dodao je:

"Moram reći da sam dobro i sretno. Znam za financijska ograničenja kluba i ako nije moguće, nije moguće idemo dalje", rekao je Koeman.

Također je istakao da golman Neto neće otići iz kluba.

"Istina je da su njegovi agenti tražili transfer, ali smo ih odbili. Želimo biti dobro pokriveni na svim pozicijama", rekao je trener Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Arogantniji trener od njega ne postoji, ne znam da sam procitao negdje da iko simpatise.. Pa i Mourinho ima nesto za razliku od ovog cobana , neku karizmu, manire, sarm neki.. Teleca glava je prepotentna previse.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi