Poslije poraza Barcelone

Svako svojim putem: "Susret" Pjanića i Koemana nije mogao biti hladniji

Admin Čaušević

Barcelona nije uspjela osvojiti Superkup Španije nakon što je poslije produžetaka izgubila od Athletic Bilbaa s 2:3.

Miralem Pjanić ponovo ima puno pravo da bude razočaran. Osim što je ostao bez trofeja, ponovo je završio na klupi.

Bh. veznjak je u igru ušao pri rezultatu 2:1 za Barcu koja je ubrzo primila gol za izjednačenje, pa se otišlo u produžetke gdje su Baski bili uspješniji.

Vjerovatno se i sam Pjanić pita šta više treba uraditi pa da dobije povjerenje Ronalda Koemana i počne igrati kao starter.

Susret trenera i igrača poslije posljednjeg sudijskog zvižduka je bio izuzetno "hladan". Čak se nisu ni pogledali ili rukovali iako su bili u blizini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Od Pjanićevog dolaska u Barcelonu prošlo je pola godine i već sada se može postaviti pitanje da li je prelazak na Nou Camp bio ispravan potez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.