Sramotan potez Messija!

Čeka ga žestoka kazna

Sramotan potez Messija!

E. Škorić

Barcelona je večeras u Sevilli nakon produžetaka s 3:2 poražena od Athletic Bilbaa.

Očekivalo se više od Barcelone, no ona je propustila priliku da osvoji prvi trofej.

Lionel Messi nije naučio da gubi, pa je u 120. minuti iz čista mira udario igrača Athletica, zbog čega je dobio direktan crveni karton i čekga ga žestoka kazna.

Messiju je to bio treći crveni karton u karijeri i prvi za Barcelonu nakon 753 zvanične utakmice.

Argentinčev bezobrazluk pogledajte OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Koji ste vi smecari od novinara. Citavu utakmicu Bilbaovi igrači i kad nije lopta kod Barcinih idu na igrača direktno. Provociraju čitavo vrijeme i na ovom snimku je provocirao Messia. Nista drugo nije radio nego se otresao od njega. Kako ste glupani nevjerovatno.
14 32
ratip irats
Cuj iz cista mira!? Sta sve necete napisati? Ali razumijem, dobijate platu po klikovima.
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi