Nije bio u protokolu

Je li Kodro stigao do prvog važnijeg trofeja u karijeri?

Admin Čaušević

Kenan Kodro nije bio u protokolu kako u polufinalnom tako i finalnom meču španskog Superkupa.

Athletic Bilbao je za nekoliko dana uspio pobijediti dva najveća španska kluba i tako stići do trofeja nakon pet godina.

Hrabri Baski su prvo u polufinalu izbacili Real Madrid, da bi u finalu uspjeli preokrenuti protiv Barcelone i slaviti nakon produžetaka.

Kodro nije dobio ni minute u oba meča, štaviše trener Marcelino ga nije uvrstio u protokol niti u jednom od dva meča.

Međutim, kako se zvanično vodi kao igrač Athletica i bh. reprezentativac je sinoć slavio sa saigračima, u autobusu je ponosno držao trofej u rukama pa se može reći da je stigao do prvog značajnog trofeja u karijeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kodro se ove sezone nije naigrao, posljednjih dana se nagađa o njegovom odlasku, interes pokazuje Real Valladolid. Ostaje da se vidi da li će do kraja januara doći do promjene sredine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.