Skoro se sukobio sa Marescom

Conte će sanjati sudiju Marescu: Trenera Intera očekuje dugotrajna suspenzija!

Edmir Škorić

Trener Intera Antonio Conte bio je bijesan na sudiju Fabija Marescu tokom meča s Udineseom.

Inter je u Udinama u subotu odigrao 0:0, a trener Nerazzurra verbalno je napao Marescu jer je bio ljut na suđenje. Dobio je direktan crveni karton, a zbog toga što se "gotovo fizički obračunao" s Marescom, mogao bi biti debelo kažnjen.

Italijanski mediji pišu da bi to mogla da bude dugotrajna suspenzija.

"Sudija me iznervirao, a zatim me odlučio isključiti. Mislio sam da u ovim okolnostima četiri minute nadoknade nisu bile dovoljne. Tada sudija donosi svoje odluke i moramo da prihvatimo iste, čak i ako se ne slažemo", rekao je Conte nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Problem je u tome što je Conte s Marescom imao obračune i u tunelu, pa su ga neki igači smirivali i zaustavili da dođe do fizičkog kontakta.

Conte bi, prema nekim tvrdnjama, mogao dobiti i četiri utakmice suspenzije...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.