Morao je podnijeti izvještaj

Čelnici Milana iznenadili Ibrahimovića prije treninga u Milanellu

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana sinoć su poraženi u gradskom derbiju protiv Intera, te su se oprostili od Kupa Italije.

Inter je nakon preokreta uspio da slavi sa 2:1 i plasira se u polufinale, ali nakon meča svi su govorili samo o okršaju kojeg su u finišu prvog poluvremena imali Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku.

Ibrahimović i Lukaku su žestoko vrijeđali jedan drugog, te je bilo na rubu fizičkog okršaja. Saigrači su uspjeli nekako da ih razdvoje, a verbalni sukob nastavio se i u tunelu.

Kasnije je Ibrahimović zbog crvenog kartona ranije završio meč, a potom je Inter došao do preokreta i plasmana dalje. Iba se izvinio saigračima zbog onog što je uradio jer je svjestan kako je sve to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji u Italiji objavili su danas da je Ibrahimović imao i sastanak s čelnicima kluba. Sastanak je održan prije treninga u Milanellu, a Ibrahimović je čelnicima kluba objasnio šta se sinoć dešavalo.

Također, Ibra je na društvenim mrežama demantovao da je vrijeđao Lukakua na rasnoj osnovi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.