Ibrahimović se oglasio nakon okršaja s Lukakuom i demantovao samo jednu stvar

Bez vrijeđanja na rasnoj osnovi

Ibrahimović se oglasio nakon okršaja s Lukakuom i demantovao samo jednu stvar

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku obilježili su sinoćnji gradski derbi Intera i Milana.

Inter je na kraju pobijedio sa 2:1 i plasirao se dalje u Kupu Italije, ali nakon utakmice svi su pričali samo o okršaju Ibrahimovića i Lukakua koji su se skoro pobili na terenu na kraju prvog poluvremena.

Ibrahimović i Lukaku su razmijenili žestoke uvrede u finišu prvog dijela, te su morali reagovati ostali igrači kako bi ih rastavili.

Sukob se nastavio i u tunelu gdje su Ibra i Lukaku svašta rekli jedan drugom, a nakon svega Zlatan se odlučio oglasiti kako bi demantovao da je vrijeđao napadača Intera na rasnoj osnovi, ali mnogi vjeruju da je našao način da "bocne" Lukakua jasnom porukom da je bolji fudbaler od njega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U Zlatanovom svijetu nema mjesta za rasizam. Mi smo svi ista rasa i svi smo jednaki. Mi smo svi fudbaleri, a neki su bolji od drugih", poručio je Ibra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Jok eto bjelci praktikuju voodoo , aj suti pakas jedan, poklopi se u zlatans world....
1 11
Mnogi se crnci bave sa tim voodoo ritualom, to je dio njihove tradicije ili religija, prije hriscanstva to je u stvari bila njihova religija, znaci ako mu kazes voodoo odmah si rasista, voodoo je takodje povezana ca crnom magijom koja moze donijeti i nesrecu nekome, prema tome Ibra cuvaj se da ti Nana ili Baba Lukakua ne napravi neku nesrecu putem voodoo, mada ja licno ne vijerujem u te njihove magie. Ko razumije engleski ovo sto je napisao @Hellas, to znaci da je Lukakua pogodila istina zato sto mu je Ibrahimovic rekao voodoo, jer Lukaku zbog voodoo poruke nije produzio ugovor sa Evertonom, jer poruka je bila da potpise za Chelsea, to tvrdi glavni akcionar Evertona, Farhad Moshiri.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi