Poznata je i satnica

Zmajevi Francusku dočekuju na Grbavici!

Admin Čaušević

Novi selektor A reprezentacije BiH Ivaylo Petev će imati manje od dva mjeseca da skautira i analizira prve protivnike u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Fudbalska reprezentacija BiH je smještena u grupu D kvalifikacija za SP zajedno sa Francunskom, Finskom, Ukrajinom i Kazahstanom.

Zmajevi će kvalifikacije otvoriti gostovanjem 24. marta reprezentaciji Finske. Taj susret će se igrati na Olimpijskom stadionu u Helsinskiju.

Sedam dana kasnije fudbalska A reprezentacija BiH će biti domaćin aktuelnom prvaku svijeta, selekciji Francuske.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

UEFA je potvrdila da će se meč BiH - Francuska igrati na stadionu Grbavica s početkom u 20:45.

Inače, između ove dvije utakmice Zmajevi će igrati i prijateljski meč protiv Kostarike na Bilinom polju. Datum odigravanja susreta je 27. mart.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.