Dogovoren prijateljski meč: Zmajevi 2. juna protiv Crne Gore

Dogovoren prijateljski meč: Zmajevi 2. juna protiv Crne Gore

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 2. juna će na domaćem terenu odigrati prijateljski meč sa Crnog Gorom.

Nakon što je dogovoreno odigravanje prijateljskog susreta sa Kostarikom u martu, čelnici Fudbalskog saveza BiH su dogovorili odigravanje još jednog prijateljskog susreta i to protiv Crne Gore.

Ovo će biti tek drugi zvanični susret ovih reprezentacija u seniorskoj konkurenciji. U prvoj utakmici odigranoj 28. maja 2018. u Zenici nije bilo golova.

"Drago mi je da smo dogovorili ovaj meč jer je to savršena prilika da vidimo na čemu trebamo raditi i gdje smo poslije martovskih utakmica", prva je reakcija selektora Ivalya Peteva koji je još dodao:

"Volio bih, i nadam se da će tada i situacija sa korona virusom biti bolja te da će nam se pridružiti i navijači".

U okviru kvalifikacija za SP 2022. reprezentacija BiH će 24. marta, gostovati u Finskoj, zatim slijedi prijateljski ogled sa Kostarikom 27. marta u Zenici a 31. marta naš tim će ugostiti selekciju Francuske.

Top Komentari

mirza24
Ovo vise nije repka BiH nego privatna prcija par ljudi
8 1
miki30
Čudo nisu dogovorili sa Bugarima
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti