Dogovoren transfer

Radeljić potpisuje u utorak

Samir Mlaćo
Defanzivac Stjepan Radeljić napustio je NK Široki Brijeg i vratio se u Osijek odakle je stigao na posudbu, no u redovima hrvatskog kluba neće se dugo zadržati.

Radeljić je dogovorio saradnju sa moldavskim Sheriffom iz Tiraspola i naredne sedmice putuje na potpis ugovora.

Defanzivac će u utorak obaviti ljekarske preglede i ako sve bude po planu, potpisati ugovor sa trofejnim moldavskim klubom, što je i potvrđeno za SportSport.ba.

“Došao je kraj našeg rastanka nakon prelijepih godinu dana. Želim se zahvaliti stručnom stožeru na čelu s Tonijem Karačićem jer su me, slobodno se može reći, digli iz mrtvih i dali mi priliku zaigrati za jedan od najboljih klubova u BiH. Također, želim se zahvaliti upravi i svim ljudima u klubu na svemu. Ipak, najveća zahvala ide mojim suigračima bez kojih do ovoga ne bi došlo. Bila mi je čast dijeliti svlačionicu s ovim momcima koji su postali moja druga obitelj", rekao je Radeljić pri odlasku sa Pecare.

Stjepan Radeljić NK Široki Brijeg Pozicija: DF

Statistika

15 nastupa
15 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
1 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom dijelu sezone upisao je 16 nastupa i postigao jedan gol uz dvije asistencije.

Bio je ponajbolji prvotimac Širokobriježana i privukao pažnju na sebe, što je na kraju rezultiralo transferom koji će uskoro biti ozvaničen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti