Fotografija iz svlačionice Milana postaje viralna

Ima nešto u tom "ić"

Admin Čaušević

Narodi sa područja bivše Jugoslavije su na neki način prepoznatljivi po tome da im se prezimena završavaju na "ić''.

U prošlosti je bilo nekoliko primjera klubova gdje su svlačionice bile "Jugoslavija u malom", a trenutno najsvježiji primjer je Milan.

Naime, u svlačionici Rossonera se nalaze četiri igrača čija prezimena završavaju na "ić", tu je bh. reprezentativac Rade Krunić, Zlatan Ibrahimović koji je porijeklom iz BiH, te hrvatski internacionalci Ante Rebić i Mario Mandžukić.

Upravo je fotografija Milanovih fudbalera na "ić" koju je objavio Rade Krunić pred meč protiv Bologne postala viralni hit među populacijom s prostora bivše nam države.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svojestveno za igrače s ovog podnevlja je da jedan drugog zovu bratom, a nema dileme da se ta riječ često čuje i u svlačionici Rossonera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.