Mihajlović provocirao Ibrahimovića

"Ne zna..."

Mihajlović provocirao Ibrahimovića

E. Škorić

Milan je danas u Bologni slavio s 2:1, zahvaljujući pogocima s bijele tačke.

Rossoneri su došli do pobjede kojom su se učvrstili na prvo mjesto. Prvi gol je pao nakon što je Ibrahimović promašio penal, ali je natrčao Rebić i pogodio, a kasnije je Kessie preuzeo odgovornost i pogodio s 11 metara.

Poli je uspio da smanji na 2:1, no Milan nije dozvolio domaćinu da osvoji barem bod, pa je ostalo 2:1.

Mihajlović, koji je dobar prijatelj sa Ibrom i koji ga je ranije htio dovesti u Bolognu, provocirao je Šveđanian dok se spremao izvesti najstrožu kaznu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne zna da šutira penale, budi miran", derao se Mihajlović praznim stadionom, koji je na neki način pomogao golmanu Skorupskom da odbrani taj udarac Zlatana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi