Doživio je veliku nesreću

Komandant se vraća jači nego ikad: Ogromni ožiljci na koljenima kao biljeg užasnog perioda

Admin Čaušević
Teme:

Pobijedio je duševnu i fizičku bol, sam u tišini i spreman je da loši period ostavi iza sebe. Riječ je o fudbaleru Osasune, Ezequielu Avili. 

Avila je u septembru pokidao križne ligamente desnog koljena, svega dvije sedmice nakon što je doživio istu povredu u drugoj nozi.

Na oba koljena su mu ostali ogromni ožiljci, ali oni su ga ojačali i nisu bili u stanju da ublaže njegovu glad za golovima.

Iako će popularnom Komandantu trebati još nekoliko sedmica da se vrati na teren prema njegovom stavu na treninzima i objavama na društvenim mrežama vratit će se jači nego ikad.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Avila je u Osasunu stigao u julu 2019. godine kada je plaćen San Lorenzu 2.7 miliona eura. Svojom borbenošću i golovima brzo je kupio naklonost navijača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.