Snijeg okovao veći dio Španije: Jednom stadionu ne može ništa!

Odlično pripremljen

Snijeg okovao veći dio Španije: Jednom stadionu ne može ništa!

A. Čaušević

Obilne sniježne padavine pogodile su centralne i sjeverne dijelove Španije što je prouzrokovalo mnoge probleme, prije svega u prometu. 

Nepovoljni vremenski uslovi će se odraziti i na sportska takmičenja, prije svega fudbalska pa je tako jedan susret već odgođen.

Fudbal se danas neće igrati na Wanda Metropolitanu. Igrali Athletica nisu mogli doputovati u Madrid pa je meč s Atleticom odgođen.

Kako sada stvari stoje igrat će se u Pamploni gdje će Osasuna večeras dočekati Real Madrid.

Iako snijeg pada oko 40-ak radnika pobrinulo se da teren stadiona El Sadar nalazi praktično u savršenom stanju obzirom na vremenske uslove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, ekspedicija Reala je u Pamplonu stigla uz dosta poteškoća. Kasnili su nekoliko sati, ali su se na kraju uspjeli smjestiti u hotle odakle čekaju daljne upute.

La Liga je saopštila objema ekipa da će meč planiran za 21 sat igrati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi