"Primirje" na pomolu

Sat otkucava, šta se dešava s Džekom i Romom? Dogovoren je ključni sastanak!

Admin Čaušević

Ključni sastanak za budućnost Edina Džeke u Romi bit će održan sutra, prenosi Corriere dello Sport. I to nakon što bude okončan prijelazni rok.

Posljednji je dan prijelaznog roka i inostrani mediji iz sata u sat donose nove informacije o Džeki što je i očekivano obzirom da se radi o jednoj od najvećih zvijezdi italijanskog fudbala.

Kako sada stvari stoje od Džekinog transfera neće biti ništa. Komentar mnogih će biti da se takav scenarij mogao i pretpostaviti.

Dan nakon okončanja prijelaznog roga za stol će sjesti sportsi direktor Rome Tiago Pinto i Džekin zastupnik Alessandro Lucci, objavio je rimski list Corriere dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pinto i Lucci će nastojati dogovoriti "primirje" između dvije strane nakon što je i definitivno propala razmjena sa Alexisom Sanchezom.

Ukoliko se ne pronađe zajednički jezik, cilj će biti stabiliziranje odnosa kako bi Džeko igrao do kraja sezone, a na ljeto bi tražio novi klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.