Plavi trenirali na Grbavici

Željezničar u subotu protiv Zrinjskog, čeka se odluka o mladom Hrelji

Midhat Šljivak

Fudbaleri Željezničara odradili su danas trening na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.

Plavi su se vratili iz Hercegovine gdje su odigrali nekoliko pripremnih utakmica, a naredna slijedi već u subotu protiv ekipe Zrinjskog.

Termin ovog meča još uvijek nije poznat. On će biti poznat tokom dana ili sutra, a ono što stručni štab posebno raduje je činjenica da nema povreda.

Tereni u Međugorju su bili veoma teški za rad i svakako da navijače Plavih sa Grbavice može radovati što je zdravstveni bilten odličan.

Od igrača koji su boravili na posudbi golman Josip Bender će ostati u klubu, a još uvijek je neizvjesna sudbina mladog Damira Hrelje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 19-godišnjak je već duže vrijeme na probnom radu, imao je malih problema i sa povredama, pa će odluka o njegovoj sudbini biti donijeta uskoro.

Željezničar sutra ponovo putuje u Međugorje, gdje će obaviti poslijepodnevni trening, a u subotu slijedi izazov zvani Zrinjski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.