Osim: Sve je manje izgleda da će neko novi doći

Komentar nakon reamija protiv Veleža

Osim: Sve je manje izgleda da će neko novi doći

H. Zilić

Šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim, prokomentarisao je pripremnu utakmicu u Čitluku, gdje su Plavi remizirali 0:0 sa Veležom.

"Jako lijepo vrijeme i jako negledljiva utakmica, realno. To je i logično, Velež se malo čuva, mi igramo prvi put nakon deset dana na nekom terenu koji je normalan. Velež je mekši, svježiji. Niko nije htio previše da se izlaže. Gledaoci nisu imali šta vidjeti, ali ok obje ekipe su pokazale želju da ne izgube", rekao je Osim, a onda odgovorio i na pitanje o novom igraču u redovima Plavih, Jasminu Čelikoviću.

"Da je zdrav, zdrav je, to smo znali. Ima i nekih kvaliteta koje mogu biti interesantne, ali ovo su prijateljske utakmice, vidjet ćemo u prvenstvu."

Govorio je i o igračima, koji su bili na probi, te eventualnim novim pojačanjima.

"Golman koji je bio na probi njega ćemo ostaviti, to je to. Da li ćemo nekoga još dovoditi ne znam. Kako se bliži prvenstvo kraju, sve je manje izgleda da će neko doći, ali vidjet ćemo."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dao je kratak komentar i na pripreme u Hercegovini.

"Puno smo snage nabili. Tereni su bili teški. Nakon toliko blata, logično je da budu noge tvrđe."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Ti odlazi ubleho
10 10
bistrik87
kako niko nece doci ? pa zar niste sada milioneri... ali u dugu
10 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi