Mustafa Mujezinović produžio ugovor sa FK Željezničar, uskoro još jedan potpis na Grbavici

Mustafa Mujezinović produžio ugovor sa FK Željezničar, uskoro još jedan potpis na Grbavici

M. Šljivak

Krilni fudbaler Mustafa Mujezinović potpisao je novi ugovor sa Željezničarom.

Ovaj 27-godišnjak je saradnju produžio do ljeta 2022. godine, a on je istakao zadovoljstvo što ostaje na Grbavici.

"Naravno da sam zadovoljan što sam produžio ugovor, želja za produženjem ugovorila je bila obostrana tako da nije bilo problema oko dogovora. Iako je bilo nekih upita za promjenu sredine, nije to bilo nešto što bi me zadovoljilo, a želim da i Klub nešto konkretno zaradi ako dođe do prave ponude", rekao je Mujezinović za zvaničnu stranicu kluba.

Ubrzo bi još jedan fudbaler Plavih trebao produžiti saradnju. To je Petar Bojo koji je, kako SporSport.ba saznaje, dogovorio sve uslove oko novog ugovora i uskoro će i on potpisati nastavak saradnje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Ouuu, ozbiljno se napada mjesto doprvaka ili vicešampiona. Čestitke!!
13 8
user1603307845
Majko bolesnika ababababab oplakah pa vi mislite da cete ostati prvi do kraja...prvo kolo vas uzimaml na grbavici odmah...
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi