Zove Messija u PSG

Di Maria i danas odlučio da provocira navijače Barcelone

Endin Čaušević

Angel Di Maria je sinoć bio jedna od glavnih tema na press konferenciji Ronalda Koemana nakon meča Granade i Barcelone.

Di Maria je nakon sinoćnje utakmice PSG-a javno govorio o tome kako bi volio da Lionel Messi dođe u klub iz Pariza i otvoreno ga je pozvao da na kraju sezone napusti Barcelonu i pridruži mu se u PSG-u.

To je jedan od novinara sinoć rekao Koemanu koji je žestoko reagova i poručio je da su to niski potezi Di Marije, ali i PSG-a koji otvoreno zovu Messija u svoj tim.

Barcelona i PSG se upravo sastaju u osmini finala Lige prvaka, a čini se da Parižani rade sve kako bi izbacili Katalonce iz takta pred ovaj dvomeč.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Di Maria je i danas odlučio da "bocne" Barcelonu jer je ostavio komentar na Twitteru i ponovo poručio da se nada da će Messi na ljeto potpisati za prvaka Francuske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.