Šta se desilo u svlačionici Barcelone nakon što su igrači čuli za Messijev ugovor od 555 miliona?
Foto - EPA

Sport tvrdi

Šta se desilo u svlačionici Barcelone nakon što su igrači čuli za Messijev ugovor od 555 miliona?

Midhat Šljivak

Španski list El Mundo objavio je prije nekoliko dana ugovor kojeg Lionel Messi ima sa Barcelonom.

Argentinac je 2017. godine produžio saradnju sa katalonskim velikanom za još četiri godine i uzeo im je nevjerovatnih 555 miliona eura.

Mnogi smatraju da niko nije vrijedan ove cifre, pa čak ni Lionel Messi, a Argentinac je najavio tužbe protiv ljudi koji su znali za njegov ugovor u klubu.

Ipak, iako zarađuje mnogo više novca od ostalih, ekipi to navodno ne smeta. Katalonski list Sport navodi kako je atmosfera u svlačionici nakon što je objavljen ugovor mnogo bolja i da je ekipa ujedinjena kao nikad prije.

Također, Sport tvrdi da je tim itekako odlučan da ostvari što bolje rezultate do kraja sezone usprkos svim brojnim problemima sa financijama i svi su posvećeni samo uspjehu.

Vidjet ćemo koliko će Barcelona moći do kraja sezone i hoće li osvojiti neki trofej u ovoj zaista teškoj sezoni.

Optužbe za Real Madrid zbog informacija o Messijevom ugovoru: Ovo rade kad god su u krizi...

O ugovoru Lionela Messija govorio je i nekadašnji potpredsjednik Barcelone Jordi Mestre.

On smatra da su za ove informacije odgovorni mediji bliski Real Madridu i sam madridski velikan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Po njegovom mišljenu, Kraljevi to namjerno rade kada god su u krizi.

"Kada god je Real Madrid u lošoj situaciji i u krizi, pojave se ovakve vrste informacija. Uvijek se tako događa. Baš je slučajno", rekao je Mestre.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cccccc
Zašto bi ikome smetalo kada Barcelona na račun Messijevog imena zaradi jednu trećinu svojih prihoda (tako je objavljeno predprošle godine). Iako ima daleko najveću, Messi je jedini igrač Barcelone koji zaslužuje u potpunosti svoju platu ako se pogleda koliko love donosi u klub.
0 7
Slobodas
Kad pare udare u glavu
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi