Messi je umoran od silnih natpisa, uskoro će donijeti odluku
Foto - EPA

Katalonski Sport tvrdi

Messi je umoran od silnih natpisa, uskoro će donijeti odluku

Midhat Šljivak

Lionel Messi će odluku o svojoj budućnosti donijeti uskoro.

Argentinska zvijezda konstantno se povezuje sa odlaskom iz Barcelone. Najviše se povezuje sa PSG-om i gotovo da nema dana kada i najveći evropski mediji ne pišu o njegovom oproštaju od katalonskog velikana.

Katalonski Sport tvrdi kako je Messi već poprilično umoran od silnih špekulacija i nagađanja o njegovoj budućnosti i želi uvjeriti sve kako on sa njima nema apsolutno ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Argentinac će se ubrzo oglasiti o svojoj budućnosti. To će odmah biti nakon predsjedničkih izbora koji su zakazani za 7. mart. Messi će obaviti razgovore sa novim predsjednikom kluba i zatim će donijeti konačnu odluku.

Messi je istakao kako mu je najvažniji plan kojeg mu klub predstavi. Ako se bude vidio u tim planovima, ostat će, ako ne otići će i kompletna situacija je sasvim jednostavna.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
I ja sam jos umorniji od silnih natpisa. Za koji dan cu i ja donijeti odluku!
2 0
hame
Ljudi svaki dan donose odluke, sa dvoje djece u skoli i platom od 600 maraka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi