Očekuje se da će igrati protiv Betisa

Konačno se razilaze tamni oblaci iznad Pjanića?

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju u gostima protiv Betisa utakmicu 22. kola španske La Lige.

Katalonci igraju punim tempom već mjesec dana i očekuje se da će Ronald Koeman odmoriti neke fudbalere za sutrašnji meč u kojem Barcelona želi pobjedu kako bi se pokušala dodatno približiti vodećem Atletico Madridu.

Sinoć je katalonski Sport objavio da je Koeman na prethodnim treninzima uvježbavao drugačiju startnu postavu i da mu je primarni cilj da odmori nekoliko veznih igrača.

Sport navodi da će nizozemski stručnjak u sutrašnjem meču protiv Betisa odmoriti Sergija Busquetsa i Pedrija, a umjesto njih šansu bi trebali dobiti Miralem Pjanić i Riqui Puig.

Pjanić nije igrao prethodni meč protiv Granade i uz Oscara Minguezu je jedini igrač koji nije dobio šansu na ovoj utakmici. No, čini se da će bh. veznjak sutra konačno ponovo zaigrati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.