Barcelonu neko uništava otkrivanjem povjerljivih informacija: Nova žrtva je Ansu Fati
Foto - EPA

Informacija koja nije smjela da se pojavi u javnosti

Barcelonu neko uništava otkrivanjem povjerljivih informacija: Nova žrtva je Ansu Fati

Midhat Šljivak

Barcelona u posljednje vrijeme ima mnogo problema sa krticama unutar kluba.

Prije nekoliko dana list El Mundo je dobio detalje o ugovoru Lionela Messija vrijednom 555 miliona eura, što je izazvalo brojne komentare, a danas se pojavila još jedna povjerljiva informacija iz kluba.

Ovog puta je 'žrtva' mladi Ansu Fati. Otkriveno je kako je mlada nada Barcelone imala još jednu operaciju na koljenu u januaru i to zbog činjenice da njegov oporavak od prve operacije nije išao baš najbolje.

Činjenica da je ova informacija izašla u javnost poprilično je pogodila zvijezdu Barcelone. Nije sretan što je sve 'procurilo' u javnost i vidno je uznemiren.

Informaciju o njegovom sporijem oporavku u ponedjeljak je objavio madridski list AS, a TV3 je danas otkrio da je bila i druga operacija i da postoji mogućnost i za treću intervenciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očigledno da u katalonskom klubu postoji krtica i nevjerovatno je da ovako povjerljive stvari tek tako se pojavljuju u javnosti.

Fati je u novembru povrijedio ligamente lijevog koljena i odmah je završio na operaciji, no ispostavilo se da ona nije dobro odrađena i nije mogao da se vrati normalnom trenažnom procesu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Logicno
Real je kriv 100% hahahahahahaha
11 1
Kenotala
Ne kontam koji dio mu smeta ako je istina sve, sta je izgubio objavom ove informacije...ili je mozda klub izgubio priliku da ga uvali za 100mil, ovako je upitan 100% oporavak.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti