Ni Messi ne može da vjeruje šta rade Di Maria i PSG, ali bi ih to moglo skupo koštati

Argentinca to samo dodatno motiviše

Ni Messi ne može da vjeruje šta rade Di Maria i PSG, ali bi ih to moglo skupo koštati

Endin Čaušević

Lionel Messi još uvijek nije donio odluku da li će ostati u Barceloni i nakon ove sezone.

Argentinac ima ugovor do kraja ove sezone s Barcelonom, te se još uvijek ne zna kakva odluka će biti s obzirom da je ljetos tražio raskid ugovora s katalonskim klubom.

No, u Barceloni se nadaju da će Messi ostati i potpisati novi ugovor iako se u posljednje vrijeme sve više špekuliše da ide u PSG.

Iz francuskog kluba otvoreno govore o tome da žele Messija, a Angel Di Maria ga otvoreno zove da dođe u PSG što se nikako ne sviđa Ronaldu Koemanu i čelnicima Barcelone.

Messi je svjestan koliko je situacija nezgodna, ali je odlučan da ništa neće otkrivati dok se sezona ne završi. Ipak, španski mediji pišu da je iznenađen neprofesionalizmom PSG-a i to pred osminu lige prvaka gdje upravo igraju ova dva kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Mundo Deportivo piše da Messija to samo dodatno motiviše da s Barcelonom pokuša izbaciti Parižane i proći dalje jer je maksimalno fokusiran na ovu sezonu.

Argentinac ne dopušta da ga špekulacije izbace iz takta i daje svoj maksimum na terenu, a kako je ranije poručio kada završi sezona onda će donijeti odluku o svojoj budućnosti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije