FOTO - EPA

Hazard: Tek sam napunio 30 godina, moje tijelo je u redu

Adnan Beganović

Prije par godina bio je jedan od najboljih svjetskih fudbalera, no zbog sve češćih povreda danas se govori o kraju njegove karijere.

Riječ je o fudbaleru Reala, 30-godišnjem Edenu Hazardu, koji je u ovoj sezoni zbog povreda u Primeri odigrao samo osam utakmica.

Iako su ga povrede "uništile", Hazard vjeruje da na visokom nivou može igrati još pet-šest godina.

"Nadam se da ću igrati fudbal što duže. Uvijek se nastojim zabaviti na terenu. Kad završim karijeru, mogu se osvrnuti i sjetiti se svih svojih postignuća, ali sada mi je prioritet uspješno nastupiti i uživati u fudbalu", rekao je Hazard i dodao:

Ne znam što će mi se dogoditi za nekoliko godina, pokušavam se koncentrirati na sljedeću utakmicu i sljedeći trening. Tek sam napunio 30 godina, moje tijelo je u redu. Nadam se da ću igrati još 5-6 godina", dodao je fudbaler Reala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.