Mourinhu je već dosta Garetha Balea
Foto - EPA

Ne želi ga zadržati

Mourinhu je već dosta Garetha Balea

M. Šljivak

Gareth Bale neće ostati u Tottenhamu.

Spursi su Velšanina doveli na posudbu iz Real Madrida, ali Jose Mourinho ne računa previše na njegove usluge.

Nezadovoljan je portugalski stručnjak radom i trudom 31-godišnjeg ofanzivca i nema namjeru da ga zadrži u svom timu.

Španski magazin AS tvrdi kako je Tottenham već saopštio Realu da neće otkupiti njegov ugovor i Bale će ponovo nazad u Madrid.

Njegova ogromna plata predstavlja veliki problem i kraljevskom klubu. Oni svim silama žele da ga se riješe, ali to im neće ići lako.

Bale ne želi da napusti ugovor od preko 20 miliona eura godišnje. Nigdje drugo ne bi mogao dobiti toliko novca u ovom trenutku, a spreman je čak i da utakmice gleda sa tribina kako ne bi ostao bez ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov ugovor sa Realom ističe u junu naredne godine i teško je vjerovati da ćemo ga se nagledati u dresu Kraljeva naredne sezone.

Bale je za Tottenham odigrao 15 utakmica i postigao je četiri gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi