Sergio Ramos naredne sedmice leti za Manchester!

Od ljeta je igrač Uniteda

Sergio Ramos naredne sedmice leti za Manchester!

Edmir Škorić

Sergio Ramos od ljeta je slobodan igrač, a kako nije pronašao dogovor s Realom, napušta Madrid.

Real je nudio Ramosu dvogodišnji ugovor sa smanjenom platom za 10 posto, no štoper je odbio takve uslove i na kraju je odlučio da nakon 15 godina napusti kraljevski klub.

Ima dvije atraktivne ponude iz PSG-a i Manchester Uniteda, ali je navodno odabrao ovu drugu, pa će od ljeta biti član Crvenih vragova.

Prema informacijama koje je objavio TodoFichajes, sljedeće sedmice će Sergio njegov agent Rene odletjeti za Manchester kako bi sklopili posao sa Unitedom i odradili posljednje detalje prije konačnog dogovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Real Madridu već znaju koja je njegova odluka, a sportski menadžment kluba već traga za njegovoj zamjenom. U principu će Alaba biti taj koji će popuniti njegovo mjesto, ali interes ostalih momčadi zakomplicirao je dolazak Austrijanca.

Sve u svemu, Ramos nakon 15 godina i brojnih trofeja kreće u novo iskušenje koje se zove Premier liga. To je bila jedna od želja španskog reprezentativca i napokon će mu biti ispunjena.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Da vi pisete ide United, drugi u PSG, ja kazem da ide u TOSK Tesanj! Ja sam pouzdaniji od sviju vas
8 0
ArmiNN
Nema Liverpoolovi i Cityevi odma hejtaju i mole boga da nije istina
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti