Neće se igrati 3. marta kako je planirano

Poznat novi termin odigravanja utakmica četvrtfinala Kupa BiH · Zvanično

Endin Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se krajem ovog mjeseca, a početkom marta igra se i četvrtfinale Kupa naše zemlje.

Prvi mečevi Premijer lige BiH igraju se 27. februara, a večeras je potvrđeno da će se veliki derbi između Željezničara i Sarajeva igrati 1. marta.

Mečevi četvrtfinala Kupa BiH trebali su se igrati 3. marta, ali su odgođeni zbog meča na Grbavici jer i Željezničar i Sarajevo igraju u četvrtfinalu Kupa BiH.

No, sada je poznado da će utakmice četvrtfinala Kupa BiH biti odigrane u srijedu 10. marta.

U četvrtfinale su se plasirali Tuzla City, Željezničar, Sarajevo, Zvijezda 09, Borac, Zrinjski, Klis i Široki Brijeg, a parovi će biti izvučeni do kraja ovog mjeseca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.