U najboljem trenutku

Koeman saznao fantastične vijesti dva dana pred okršaj protiv PSG-a

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u utorak igraju na svom terenu protiv PSG-a prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Katalonski klub u dobrom raspoloženju dočekuje meč protiv Parižana i sigurno je da nas očekuje itekako uzbudljiv dvomeč između ovih klubova.

Ronald Koeman je u posljednje vrijeme imao dosta problema s povrijeđenim igračima, a posebno se to odnosi na defanzivnu liniju.

Međutim, pred meč protiv PSG-a Koeman nije mogao dobiti bolje vijesti. Naime, nakon nekoliko mjeseci s prvim timom trenirao je i Gerard Pique koji će prema svemu sudeći biti u konkurenciji za ovaj meč.

Pored Piquea bez problema je trenirao i Ronald Araujo koji se također oporavio od povrede i to su fantastične vijesti za Blaugranu jer su pravo Pique i Araujo prvi izbor na štoperskim pozicijama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.