Pjanić: Ne znam tačan razlog zašto nemam očekivanu minutažu

Govorio za Telefoot

Pjanić: Ne znam tačan razlog zašto nemam očekivanu minutažu

Admin Čaušević

Barcelona će u utorak igrati prvi meč osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a te je to primarni razlog zašto je Miralem Pjanić dao intervju za francuski Telefoot. 

U Francuskoj baš kao u Bosni i Hercegovini su iznenađeni skromnom minutažom koju Pjanić ima u katalonskom timu.

"Nemam tačan razglo zašto nemam očekivanu minutažu. Radim i trudim se, ali morate prihvatiti izbor koji se napravi, čak i ako se ne slažem. Želim ovdje da ostavim trag", rekao je Pjanić.

"Kada ste fudbaler tražite nove izazove. Ja sam ambiciozan, oduvijek sam sanjao o Barceloni i sada sam tu."

Pjanić je uporedio Cristiana Ronalda s kojim je igrao u Juventusu te Lea Messija s kojim sada dijeli svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Cristiano je impresivan sa svojom konstantnošću i profesionalizmom. Fokusiran je na svoje ciljeve: golovi, pobjede i statistiku. Leo je nadaren, poetrija. Impresivan je, magičan."

Bh. veznjak je dodao da će za Barcelonu biti izuzetno važno da prođe PSG jer kako kaže taj klub svake godine mora biti najmanje u polufinalu Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Bogami Pjanke podrzavam te,ali i ptice na grani vise tvoju igru a to je ispod svakog nivoa,dok dobijes loptu odmah se rjesavas bez rizika bez da pokusas bilo sta da napravis,tacno ko da jedva cekas da se rijesis lopte,ima jos nade samo trgni se brate vrijeme je
11 0
AsmirM
Dobar Vic, da li ti ikada pogledas kako si igrao . Pa cak i Puig igra prije tebe a žućona ga htio otjerat jos javno govorio da ide.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi