Portugalac oduševio reakcijom

Do sada neviđeno u ljutim derbijima: Ušao je u svlačionicu Juventusa, a tamo - Ronaldo se masira...

Admin Čaušević

Juventus je najomrženiji klub pod Vezuvom te navijačima Napolija pobjeda nad Bianconerima znači više od života.

Obzirom na netrpljivost i rivalstvo u prošlosti je bilo nezamislivo da domaći igrači ulaze u svlačionicu gostiju, međutim to se počinje mijenjati. 

Prvi koji je pomjerio granice je Victor Osmihen koji je imao silnu želju da napravi zajedničku fotografiju i uzme dres od Cristiana Ronalda. 

Osmihen je ušao u svlačionicu dok je Ronaldo bio na stolu za masažu, ali ga to nije spriječilo da ispuni želju mladom 22-godišnjem Nigerijcu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Osmihen je tražio od Portugalca dres i zajedničku fotografiju, a najpopularniji sportista današnjice mu je drage volje udovoljio kao što se može vidjeti i na fotografiji.

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.