Kepa opet na golu

"Šokantan" potez Tuchela, napravio je veliku promjenu u sastavu

Edmir Škorić

Chelsea večeras dočekuje Newcastle u susretu 24. kola engleske Premier lige.

Plavci su u dobroj formi i sa Tuchelom na klupi ostvarili su tri pobjede uz remi na četiri meča u Premier ligi, ali i ostvarili jednu pobjedu u Kupu.

Chelsea večeras želi 12. pobjedu u želji da se ubrzo vrati među četiri najbolje ekipe u Engleskoj.

Stigle su i postave za utakmicu koja počinje u 21 sat, a najveće iznenađenje je to što je Kepa Arrizabalaga na golu umjesto Mendyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njemu je ovo prvi premierligaški meč od oktobra prošle godine, pa su mnogi iznenađeni Tuchelovom odlukom, budući da Mendy nije ni povrijeđen ni suspendovan.

Sastav Chelseaja: Kepa, Rudiger, Christensen, Azpilicueta, Alonso, Kovačić, Jorginho, Hudson-Odoi, Mount, Werner i Abraham.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.