To se nije očekivalo

Svi su ostali bez teksta kada su vidjeli kvote za večerašnji okršaj Barcelone i PSG-a

Endin Čaušević

Barcelona i PSG večeras igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Sigurno je da nas večeras očekuje dosta uzbuđenja u meču ovih klubova, te zaista Liga prvaka se nakon dvomjesečne pauze nije mogla nastaviti na bolji način.

Meč Barcelone i PSG-a je u centru pažnje već sedmicama zbog tenzija koje su se stvorile između ovih klubova. Sve je počelo kada su Parižani javno pozvali Messija da dođe na ljeto, a to je itekako zasmetalo Ronaldu Koemanu i čelnicima Barcelone.

Netrpeljivost PSG-a i Barcelone traje već godinama otkako je Neymar otišao u francuski klub za 222 miliona eura. Katalonci su pokušali da ga vrate nekoliko puta, ali Parižani to nisu dozvolili.

Pitanje je i kako će Messi biti večeras raspoložen jer mnogi smatraju da su i njemu zasmetale stvari koje rade iz PSG-a, a on je tu glavna tema. Iako Barcelona igra na svom terenu nisu baš u najboljoj formi ove sezone i ne može se reći da su favoriti kao nekad.

No, i pored toga kladionice mnogo više vjeruju u pobjedu Barcelone, a kvote za ovaj meč su itekako ostavile bez teksta mnoge.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svi su očekivali da će kvote na pobjedu Barcelone ili PSG-a biti skoro izjednačene, ali to nije slučaj i to je čini se najveće iznenađenje pred večerašnji okršaj ovih klubova.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za večerašnju utakmicu i to OVDJE. Ukoliko vjerujete u pobjedu PSG-a onda se ovakva kvota nikako ne smije propustiti, jer je ona najveća na svijetu i to u Mozzartovoj ponudi. Podsjećamo, meč Barcelone i PSG-a igra se večeras od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.