Sve je rekao jednom rečenicom

Slučaj Džeko: Fonseca stavio tačku na i

Admin Čaušević

Edin Džeko je tokom januara bio na izlaznim vratima Rome nakon svađe s trenerom Paulom Fonsecom. 

Džeki je za kaznu oduzeta kapitenska traka, a nakon nekoliko propuštenih utakmica počeo je ponovo dobijati priliku za minutažu.

Romu sutra očekuje gostovanje u Europa ligi ekipi Brage, u najavi te utakmice Fonseca je stavio tačku na i na slučaj Džeko.

"Problemi s Džekom su riješeni u potpunosti", kazao je portugalski trener.

Prema najavama iz Italije popularni Dijamant bi sutra od prve minute trebao igrati u vrhu napada Vučice

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Fonseca je dodao da se niti jednom nije bojao za ostanak na klupi te da je zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone.

"Nikad nisam osjećao da sam u opasnosti. Treći smo, a mnogi su govorili da smo za šesto ili sedmo mjesto. Igramo dobro i motivisani smo da ostvarimo naš cilj da se vratimo u Ligu prvaka". kazao je Fonseca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.