Znao je šta slijedi

Pochettino otkrio šta mu je Mbappe obećao prije utakmice u Barceloni

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su potopili Barcelonu na Camp Nou (4:1) u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Katalonci su poveli golom Lionela Messija s bijele tačke, ali je onda na scenu stupio Kylian Mbappe koji je odigrao maestralnu partiju.

Mbappe je postigao tri gola i vodio je svoj tim do ubjedljive pobjede, te se mora reći da je PSG sada već jednom nogom u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Nakon utakmice Mauricio Pochettino otkrio je da mu je Mbappe prije utakmice poručio da će pobijediti i da će ta pobjeda biti u njegovu čast.

"Na treningu prije utakmice me pitao koliko sam puta pobijedio na Camp Nou. Odgovorio sam mu da sam to jednom uradio 2009. godine kao trener Espanyola. Kratko mi je poručio: 'Sutra ćeš slaviti po drugi put'. To je bilo to", rekao je Pochettino nakon utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.