Uspio se nekako suzdržati

Haalanda deset puta pitali dolazi li u Real Madrid, a njegova reakcija je sve rekla

Endin Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund večeras igraju u gostima protiv Seville prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Igrači njemačkog kluba jučer su doputovali u Sevillu gdje su odradili jedan trening. Pred početak treninga u centru pažnje bio je Erling Haaland koji se povezuje s dolaskom u Real Madrid ovog ljeta.

Ispred stadiona bila je grupa navijača, a kada se pojavio Haaland desetak puta su mu postavili pitanje da li dolazi u Real Madrid.

Na kraju ga je jedan od navijača pitao da li bi volio da igra u kraljevskom klubu, a Haaland se samo okrenuo i odmahnuo rukom. Jedan od njih je čak donio dres Reala da ga Haaland potpiše, ali je Norvežanin samo prošao pored njega.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jasno je da Haaland nije želio da reaguje na takva pitanja što je jasno pokazao na kraju kada je samo odmahnuo rukom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.