Kojem klubu je najbliži Erling Haaland?
Foto - EPA

Zanimljiva informacija iz Španije

Kojem klubu je najbliži Erling Haaland?

M. Šljivak

Norveški napadač Erling Haaland mogao bi napustiti Borussiju iz Dortmunda u ljetnom prijelaznom roku.

Sjajni 20-godišnjak u ugovoru ima mogućnost odlaska za 75 miliona eura, a s obzirom na to da je Borussia primorana prodati nekolicinu igrača zbog financijske krize, izvjesno je da bi Haaland mogao biti jedan od onih koji će otići.

Španski novinar Josep Pedrerol tvrdi da je Haalanda za sada najbliži dolasku u redove Real Madrida.

Kraljevi su dugo maštali o dovođenju Kyliana Mbappea. Međutim, čudesni Francuz je nemoguća misija, pa su se očigledno u Realu okrenuli dovođenju Haalanda.

Pedrerol, koji često ima ekskluzivne informacije na El Chiringuito TV, tvrdi da je za sada Haaland igrač koji je najbliži Realu i vrlo je moguće da ćemo fantastičnog Norvežanina gledati u dresu velikana iz Madrida.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland je dres Borussije obukao u januaru prošle godine i u timu iz Dortmunda je dokazao da se radi o zaista čudesnom napadaču.

On je u dresu njemačkog velikana zabio 39 golova u 41 nastupu, a pored Reala povezivao se sa Juventusom, te gradskim rivalima iz Manchestera.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

soccero
Ne bi me začudilo da zbog pametne politike Real Madrida u prethodnim rokovima budu u mogućnosti dovesti i njega i Mbappea. Eh sad kako bi oni zajedno funkcionisali to je pitanje. Ako budu htjeli mogli bi biti kao Messi i Suarez u Barceloni u neka prijašnja vremena
5 0
user1583752673
Eto njega u Bayern kad se Lewa penzionise
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi