Meč se igra bez navijača

Krunić na Marakani bio "vodič” saigračima, a Ibrahimovićev komentar je sve rekao

Endin Čaušević

Milan večeras igra u gostima protiv Crvene zvezde prvu utakmicu šesnaestine finala Evropske lige.

Utakmica u Beogradu igra se od 18:55 sati, a nažalost meč će biti odigran pred praznim tribinama stadiona Marakana.

Igrači Milana sinoć su doputovali u glavni grad Srbije i imali su priliku da obiđu cijeli stadion.

Čini se da je "vodič" bio bh. reprezentativac Rade Krunić koji navija za Zvezdu još od malih nogu. On je Zlatanu Ibrahimoviću i Anti Rebiću pokazao neke zanimljivosti na stadionu.

Corriere della Sera je otkrila da se Krunić baš potrudio da Ibri dočara atmosferu koja bude na punoj Marakani, a on je samo prokomentarisao: "Šteta što ne puštaju navijače jer bi bila ludnica".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Poznato je da su iz Zvezde tražili od Aleksandra Vučića da pusti navijače na tribine i da se meč odigra pred 15.000 navijača, ali je ta molba odbijena i odlučeno je da meč bude odigran pred praznim tribinama.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za utakmicu Zvezde i Milana i to na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.