UEFA direktnim pitanjem podijelila Bosance i Hercegovce i Hrvate

Stranci neutralni

UEFA direktnim pitanjem podijelila Bosance i Hercegovce i Hrvate

A. Čaušević

UEFA putem svojih društvenih mreža ima običaj da pita svoje pratitelje ko je bolji između dvojice fudbalera. 

Nekoliko sati uoči utakmica Europa Lige UEFA je "podijelila" Hrvate te Bosance i Hercegovce s pitanjem ko je bolji, Edin Džeko ili Mario Mandžukić.

Sluteći po komentarim bh. državljani preferiraju Džeku, dok Hrvati očekivano favorizuju Mandžukića koji je odnedavno član Milana.

Stranci su uglavnom neutralni u komentarima i da mogu najradije bi obojicu izabarali.

🔝 Edin Džeko OR Mario Mandžukić? #UEL

Posted by UEFA Europa League on Thursday, February 18, 2021
Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Džeko će s Romom gostovati Bragi. Vučica je s kvotama kladionice Mozzart favorit na neugodnom gostovanju kod Brage. Ako mislite da bi Edin mogao zabiti gol svoj glas OSTAVITE OVDJE.

Mandžukić večeras gostuje Crvenoj zvezdi, a prema kladionicama Milan je favorit u sutrašnjem meču, ali je Zvezda pokazala da itekako može uzdrmati favorite. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovu utakmicu i to OVDJE.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662465
Mandzo osvojio Ligu prvaka, zabijao u dva finala Lige prvaka, osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu i zabio u finalu, osvojio sve sto se moglo s Bayernom, Dzeko nikad nije igrao ni u cetvrtfinalu Lige prvaka, karijeru proveo igrajuci u Europa ligi s Romom i grijuc klupu u Cityu Negredu i Balotelliju...i vi njih dvojicu usporedjujete...to je ko da kazete da je Guti bio bolji od Zidanea
9 39
Realist
Mandžo je bolji po trofejima Džeko po broju golova ali je Super Mario zabio veliki broj bitnih golova i Na svjetskim i na europskim natjecanjima klupskim i reprezentativnim. Džeko je imao tu nesreću da igra za BiH koja je loša reprezentacija pa nije imao priliku za trofeje na velikim natjecanjima (osim u Brazilu) ali je zato imao priliku na klupskom nivou ali nije uspio tako da je ovdje Mandžo bolji
4 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi