Vjerovatni sastav Milana napravio preokret: Možete se obogatiti ako vjerujete u pobjedu Zvezde

Probudila se nada navijača beogradskog tima

Vjerovatni sastav Milana napravio preokret: Možete se obogatiti ako vjerujete u pobjedu Zvezde

Endin Čaušević

Crvena zvezda i Milan večeras u Beogradu igraju prvu utakmicu šesnaestine finala Evropske lige.

Svima je jasno da su Rossoneri veliki favoriti u ovom dvomeču, ali Zvezda je prethodnih sezona pokazala da je itekako sposobna da iznenadi favorite i sigurno je da neće tek tako odustati protiv Milana.

Rossoneri su sinoć doputovali u Beograd gdje su odradili jedan trening. I prema kladionicama Milan je izraziti favorit, ali kada su italijanski mediji objavili vjerovatni sastav Rossonera to se počelo mijenjati.

Naime, Sky Sport Italia otkrio je da će Stefano Pioli vjerovatno večeras odmoriti većinu prvotimaca, a to je odjednom probudilo nadu navijača Zvezde da njihov tim može do pobjede.

Kvote na kladionici više nisu tako drastično različite na pobjedu Milana ili Zvezde, te ukoliko vjerujete da prvak Srbije večeras može iznenaditi klub sa San Sira onda se sigurno možete obogatiti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za utakmicu Zvezde i Milana i to na OVOM linku.

Podsjećamo, italijanski mediji su najavili da će Rossoneri večeras igrati u sastavu: Donnarumma, Kalulu, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez, Meite, Bennacer, Krunić, Castillejo, Rebić, Mandžukić.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Opet su prejaki za Zvezdu! Zvezdu sam gledao u dvomeču sa Hofenhajmom i nisu mogli da im pariraju. Hof je dosta bolji bio i u Beogradu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi